dimecres, 31 d’agost del 2011

CRITERIS GENERALS D'AVALUACIÓ PER A L'ESO

Tenen a veure amb les competències bàsiques. Es refereixen a totes les matèries i són de compliment global per superar el nivell i l'etapa.

Al llarg de l'etapa, l'alumnat haurà de ser capaç de:

  1. Ser puntual per a l'inici de la classe, incloent-hi l'hora d'arribada i la disposició (atenció, preparació del material necessari) perquè l'activitat comenci de manera normal.
  2. Tenir tots els materials necessaris per al normal desenvolupament de la classe en qüestió (llibres, paper, bolígrafs, equip esportiu, estris de dibuix, memòries USB...)
  3. Fer en tot moment allò que el professor tingui previst: escoltar atentament, agafar apunts, resoldre activitats, respondre preguntes...
  4. Anotar quan s'indiqui les tasques per fer a casa i les dates d'entrega de treballs i de realització d'exàmens.
  5. Responsabilitzar-se que arribin a casa totes les informacions que el Centre distribueixi i que hi tornin degudament signades en el termini indicat.
  6. Treballar a diari a casa fent els deures i preparant treballs i exàmens quan calgui.
  7. Respectar les dates d'entrega de treballs, seguint les normes de presentació i el contingut dels treballs proposats pel professorat.
  8. Demostrar interès per l'assignatura evitant conductes com la impuntualitat, la falta de materials, la distracció, el no treballar a classe o a casa, les interrupcions de l'activitat, les faltes de respecte als companys o al professorat.

Cada professor/a explicarà als alumnes què vol que facin a classe i a casa en relació a la seva matèria. Farà servir 5 o 6 criteris clars, observables i vinculants, referits a com han d'actuar, què han d'entregar, com ho han de fer i què es tindrà en compte per avaluar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada